Service IT
   Introducere Despre noi
Despre noi

Sunteti o firma mica sau mijlocie? Aveti o retea de calculatoare redusa ca dimensiuni? Nu aveti nevoie de inginer de retea/sistem angajat full time? Firma noastra poate da raspunsuri la problemele dumneavoastra.

Noi va punem la dispozitie serviciile necesare mentenantei functionarii la nivel ridicat al structurii informatice existente din cadrul firmei, prin urmatoarele servicii tip:

* Instalare/Mentenanta sistemelor de calcul (software, hardware);
* Instalare / Mentenanta retea;
* Consultanta periodica cu privire la noile software`uri folosite in cadrul firmei;
* Gestionarea resurselor IT existente sau / si celor ce urmeaza a fi achizitionate;
* Proiectare, cablare retele structurate voce si date;
* Configurare severe: file server, print server, proxy server, mail server, firewall, DNS, WINS. (Microsoft, Linux);
* Configurare si asamblare calculatoare;
Prin telefon, prin conectare de la distanta sau prin deplasarea la fata locului, suntem gata sa intervenim acolo unde situatia o cere. Putem accepta orice provocare in domeniu, avand remediu pentru problemele importante ce pot aparea. Dumneavoastra puteti sa va relaxati si sa va concentrati din nou asupra problemelor cu adevarat importante din activitatea specifica.

 
Disponibilitate

Suntem disponibili in orice moment din zi si din noapte, pregatiti sa intervenim cu promptitudine in rezolvarea problemelor tehnice din cadrul firmei dumneavoastra.

 
Continuitate

Intretinerea continua a echipamentelor de catre personal calificat reduce frecventa incidentelor, prin atenuarea efectelor uzurii normale fizice si morale a echipamentelor.

 
Flexibilitate

Flexibilitatea variantelor de abonament iti permit sa va alegeti dupa propriile nevoi din paleta noastra de servicii, beneficiind de noi si noi reduceri care se completeaza reciproc.