Service IT
   Introducere Introducere
Consultanta IT

Specialistii in calculatoare va ofera servicii IT pentru: sisteme (intretinere calculatoare, depanare sisteme desktop, consultanta IT), retelistica (instalare si administrare retele), servere (instalare si administrare servere), securitate (devirusari PC).

Servicii IT
Ne ocupam de calculatoare si cand spunem asta nu ne gandim doar la a va vinde calculatoare ci cam la tot ce presupune acest lucru. Ne ocupam de toate etapele prin care trece un calculator.
La inceput este dorinta de a va dota afacerea cu ce e mai bundin punct de vedere IT, dorinta care alaturi de noi prin gama de servicii it si prin programele de consultanta IT o putem face sa
devina realitate.
Apoi vine etapa de configurare calculator si de instalare software. Il putem dota pentru dumneavoastra cu cele mai performante softuri ce va sunt necesare desfasurarii activitatii. Aceste aspecte le putem stabilii impreuna ca parte din multele servicii IT pe care noi le
Consultanta IT
putem face pentru clientii nostri. Putem livra calculatoarele si instala la sediul dumneavoastra.
Urmeaza partea cu restul gamei de servicii IT cum ar fi service IT, mentenanta IT, administrare IT, devirusare calculator precum si administrarea intregii retele de calculatoare. Fie ca aveti nevoie sporadic de aceste servicii sau regulat pe baza unui abonament IT considerati ca aveti la dispozitie un intreg departament IT al carui scop este sa va ajute afacerea sa prospere. Fie ca va oferim o consultatie IT pe telefon, fie ca ne deplasam la sediul dumneavoastra pentru diverse servicii IT (devirusare, curatarea de praf a calculatoarelor, instalare sisteme de operare, optimizare sisteme de operare instalare servere si mentenanta lor) va vom raspunde intotdeauna prompt apelurilor dumneavoastra.  Va invitam sa ne contactati!