Service IT
   Introducere Servicii Servicii sisteme
Servicii sisteme

1. Recomandari sisteme
2. Instalare si configurare sisteme
3. Servicii sisteme (depanari, diagnosticari, devirusari, deprafuiri, etc)


1. Recomandari sisteme

Suntem o companie interesata in dezvoltarea pe piata serviciilor. Desii nu ne-am propus in obiectul principal de activitate al firmei sa va vindem tehnica de calcul, cererile de la clientii nostrii ne-au convins ca e bine sa avem pregatita mereu pentru dumneavoastra o oferta variata in acest domeniu. Noi vrem sa va ajutam sa stapaniti 100% resursele de calcul ale firmei dumneavoastra. Fie ca vreti sa cumparati de la noi, fie ca vreti doar un sfat de achizitie avem cunostinte de evolutia pietei de componente hardware si va putem sugera tehnica de calcul de care aveti nevoie si un numar limitat dintre cei mai avantajosi furnizori.

2. Instalare si configurare sisteme

Fie ca achizitionati de la noi sau la recomandarea noastra, tehnica de calcul, va putem ajuta sa instalam si sa configuram aceasta baza materiala astfel incat sa puteti extrage maxim de profit de pe urma investitiei dumneavoastra. Mai mult, toate achiztiile facute de la noi care depasesc suma de 1000 RON beneficiaza de livrare si instalare gratuita la sediul dumneavoastra.

In afara de acestea echipa noastra va pune la dispozitie un numar mare de alte servicii ce pot fi realizate la sediul dumneavoastra.

3. Intretinere sisteme


Intretinerea sistemelor e un job ce se face periodic. Pentru aceasta avem pregatite pentru dumneavoastra o serie de abonamente lunare care includ in ele o plaja larga de servicii specifice intretinerii calculatoarelor, serverelor precum si a perifericilor din firma dumneavoastra.
Avem modalitatile de lucru diversificate pentru specificul firmei dumneavoastra. Astfel fie ca se lucreaza remote fie ca vom trimite la perioade determinate de contract un reprezentant al firmei noastre la sediul dumneavoastra, vom avea grija ca sa preintampinam orice probleme pot aparea. Reprezentantii firmei noastre pot executa lucrarile de intretinere prevazute de contract in intervalele orare stabilite de comun acord in zilele lucratoare in intervalul 08:00-19:00